Founder

founder have herbal spray

Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor al-Masrie bin Sheikh Mustapha

Dilahirkan pada 27 Julai 1972 merupakan doktor bedah ortopedik dari Malaysia dan merupakan angkasawan Malaysia yang pertama ke Angkasa lepas setelah diumumkan oleh Perdana Menteri Malaysia pada 25 September 2007.

Alhamdulilah, beliau kini merupakan pengasas kepada produk HAVE (Herbal Spray).

Matlamat utama beliau kini ialah untuk menyebarkan kebaikan produk ini dan juga kerana keinginan tinggi beliau untuk membantu lebih ramai usahawan dan bakal usahawan meningkatkan pendapatan di dalam gelombang ekonomi yang tidak menentu.

Beliau menyeru mereka di luar sana yang ingin keluar daripada beban kewangan agar menyertai beliau sebagai ejen / stokis kerana banyak lagi produk berkualiti pada harga mampu milik akan dikeluarkan oleh pihak ARDA Niaga Sdn Bhd secara berperingkat pada masa hadapan.

Kualiti produk HAVE (Herbal Spray) yang sentiasa ditambah baik daripada masa ke semasa dengan kawalan harga yang ketat sangat membantu para ejen dan stokis menjual dengan lebih baik kerana HAVE (Herbal Spray) semakin dikenali dan tular di kalangan masyarakat.

Ini dapat dilihat daripada sambutan yang sangat menggalakkan, himpunan ratusan testimoni yang diyakini dan belian ulangan yang sangat tinggi.